You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Bakó Lecsó

Lecsót készíteni mindenki tud, és mindenkinek a saját lecsója a legfinomabb a világon. Hallottunk már kolbászos, cukkinis, de még tarhonyás lecsóról is, mi mégis a legegyszerűbbre esküszünk, amelynek a titka a friss és zamatos Bakó Paprikában rejlik.


Hozzávalók:

  • 1 dl napraforgó olaj
  • 5 db közepes fej vöröshagyma
  • 2 kg Bakó paprika
  • 1 kg paradicsom
  • só ízlés szerint
Elkészítés:

A hagymát vágd kockára, a paradicsomnak és a paprikának vágd ki a csumáját, majd szeleteld fel. Az olajon pirítsd meg a hagymát, fontos, hogy ne forrósítsd fel előre az olajat, mert akkor megég a hagyma, egyszerre tedd őket a tűzre. Tedd bele a paprikát és takard le a serpenyőt fedővel, vedd le a lángot. Ha a paprika összeesett, add hozzá a paradicsomot, sózd meg és jól főzd össze, amíg levet ereszt. Ha szereted a csípőset, akkor néhány karika zöld hegyes erős paprika tüzessé paprikázza a lecsódat.

Jó étvágyat hozzá!

Itt érsz el minket:

Bakó Kertészeti Kft.
6600 Szentes, Árpád utca 44.

Mobil
+36 30 682 5531
E-mail
info@szentesipaprika.hu
Lépj kapcsolatba velünk!