You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Mi a siker titka? Jót főzni csak minőségi összetevőkből lehet!

A Bakó Paprika sikere úgy áll össze, mint egy jó lecsó. Néhány lényeges összetevője van csak, de azok az igazán minőségi fajtából. Nálunk a siker alapjai az életerős, egészséges palánta, a megfelelően használt természeti kincsek, a szaktudás, a korszerű technológiák és az egyik legfontosabb, az elkötelezett emberi munkaerő.


Gazdaságunk egy családi vállalkozásból nőtte ki magát, ahol családunk minden tagjának a mai napig meghatározó szerepe van a paprika termesztésében. Az elmúlt évek alatt folyamatosan növekedtünk, de nem hagytuk el emberközpontú gondolkodásunkat. Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy dolgozóinkat családtagjainkhoz hasonlóan megbecsüljük, mert tudjuk, hogy mindenki hozzájárul a végső sikerhez. Munkatársaink megbízható és alapos munkájuk miatt kerültek csapatunkba, ismerik, értik és azonosulni tudnak céljainkkal, és mindig tudják, hogy ezért milyen teljesítményt és eredményeket várunk el tőlük.


Mi már tudjuk, hogy a közös célok elérése érdekében szívvel-lélekkel EGYÜTT kell működni, mert a lecsó is úgy lesz jó, ha összeérnek az ízek!


Itt érsz el minket:

Bakó Kertészeti Kft.
6600 Szentes, Árpád utca 44.

Mobil
+36 30 682 5531
E-mail
info@szentesipaprika.hu
Lépj kapcsolatba velünk!